Widać że nowy
Przy zetce taki poważniejszy, gratuluję zakupu, teraz docieranie
Zetkę zostawiasz?
Witam w klubie Sam pamietam jak moj ojciec przyjechal nim na dzialke, jeszcze zza foliowanym siedzeniem
Bedze sluzyl, a jaka masz tylnia opone, bo widze ze przednia wkoncu normalna dali, tez taka chce ;/
Bestia
Na samym starcie polecam wyciągnąć linkę obrotmierza i prędkościomierza i psiknąć WD40 do pancerza a cięgno przesmarować
kamilek112 napisał:
Zetkę zostawiasz?
Myślę, że zostawię, może kobitka pośmiga na nim
MajkelMoto napisał:
Witam w klubie
Sam pamietam jak moj ojciec przyjechal nim na dzialke, jeszcze zza foliowanym siedzeniem
Bedze sluzyl, a jaka masz tylnia opone, bo widze ze przednia wkoncu normalna dali, tez taka chce ;/
Tylna opona zbliżona już do tej w Zetce, czyli bez dużego klocka.
GuMiS napisał:
Bestia
Na samym starcie polecam wyciągnąć linkę obrotmierza i prędkościomierza i psiknąć WD40 do pancerza a cięgno przesmarować
Z tego co widzę trochę rzeczy będzie do poprawek i regulacji (coś jakby kranik mi się lekko pocił, ale na wężykach nie widzę wycieków).
Na pierwszy ogień poszedł naciąg łańcucha, nie miał nawet mm luzu.
Dzisiaj zarejestrowałem motóra, zostało jeszcze ubezpieczenie do załatwienia.
Jak sprawdzacie w nim poziom oleju ?? na bagnecie na centralnej nóżce tak jak jest w instrukcji ?
Pewnie w niedługim czasie zmienię świecę z fajką ale to tak na spokojnie.
Olej na centralce, przednio koło na ziemi, po wlaniu 750 ml pokazuje mi cały bagnet.
Świeca D8EA.
No gratki. Ja będze ropił swap do zetki na minimum 200 ccm Nie będe się pyprał w 72 ccm . Bezawaryjności i wielkiego fanu ze sprzęta życzę
hubert99 napisał:
Ładny, jak to nowy
Ile wyszło za K125? Który to rocznik?
No bo jest nowy Wystarczy na przebieg zobaczyć.
Dzięki.
Panowie, jak się ściąga boczne osłony (przykrywające filtr powietrza i akumulator) ?
Nie ma jakiś śróbków do odkręcenia?
u mnie są po prostu wsadzane na gumy i trzeba delikatnie, ale z siłą wyciągać.
No właśnie nie ma żadnych "trzymaczy", ale GuMis już wyjaśnił co i jak.